Information för åk 1 gällande resten av vårterminen

1. Upphämtning av saker från skåp och inlämning av t.ex. skolbiblioteksböcker:

Ifall du har något i ditt skåp som ska hämtas före sommaren och/eller utlånade böcker, har du möjlighet att besöka skolan under de följande tider:

  • 19A och 19B: fre 15.5 kl. 8-16
  • 19C och 19D: må 18.5 kl. 8-16
  • 19E och 19F: ti 19.5 kl. 8-16

Utnyttja de tider då du inte har undervisning men andra studerande har, speciellt under utvärderingsveckan. Då undviker vi rusningstrafik i skolan och minskar därmed antalet kontakter. Utlånade böcker lämnas i en låda i aulan vid huvudingången. Vi lämnar dit post-it -lappar och en penna så att du kan klistra ditt namn på den returnerade boken. Om du inte på riktigt har något ärende till skolan, kom inte i onödan, även om det skulle kännas lockande att få träffa sina kompisar.

2. Vårfest

Då vi inte har möjlighet att ordna festligheter på plats i skolan, inställs Mattnatten och skickas vårfesten virtuellt. Vårfesten streamas på fredagen 29.5 kl. 13.00. Kanalen meddelas senare då en inbjudan till den streamade festen skickas till er. Därefter håller grupphandledarna live Google Meet med sina grupper. Årsberättelsen för läsåret 2019-2020 publiceras digitalt efter vårfesten på skolans hemsida. Den tryckta kopian får du i handen i augusti.

3. Omtent och höjningstent

Observera i skolans kalender att både omtenten och höjningstenten i juni har flyttats till augusti. Anmälan till omtent sker i Wilma och anmälan till höjningstent så att man e-postar skolsekreterare Christel Weiss, nogranna instruktioner får ni av studiehandledarna i ett separat meddelande. Period 5 vitsord faställs 29.5 och syns senast då i Wilma.

Kämpa på de sista veckorna! Håll er friska!

Saana och Sussie