1. Upphämtning av betygsmapp och eventuell studentmössa, uttömning av skåp, inlämning av skåpnyckel och eventuella skolbiblioteksböcker, anmälan till höstens studentskrivningar:

Du som ska bli student ska hämta din betygsmapp (och möjligen studentmössa), tömma ut ditt skåp, lämna in din skåpnyckel och eventuella utlånade böcker och vid behov anmäla dig till höstens studentskrivningar under de följande tider:

  • 17A (KLASSRUM A) och 17B (KLASSRUM E) och 17C (KLASSRUM R): to 28.5 kl. 9-17
  • 17D (KLASSRUM A) och 17E (KLASSRUM E): fr 29.5 kl. 9-17

Inlämning/utlämning av sakerna ovan sker i det utrymme som är skrivet inom parentes efter din basgrupp. Försök sprida ut era besök så att vi inte har 50 köande studenter i våra utrymmen som för tillfället används av grundskolan. Kom ihåg att hålla 2 m avstånd till varandra.

2. Studentdimission

Då vi inte har möjlighet att ordna festligheter på plats i skolan, inställs Mattnatten och skickas studentdimissionen virtuellt. Studentdimissionen streamas på lördagen 30.5 kl. 10.30. Kanalen meddelas senare då en inbjudan till den streamade dimissionen skickas till er. Därefter håller grupphandledarna live Google Meet med sina grupper. 

Kämpa på de sista veckorna! Håll er friska!

Saana och Sussie